938 125 234 (Tona, Barcelona) ecomuseudelblat@gmail.com

UNIVERSITAT DE VIC

CÀTEDRA D’AGROECOLOGIA I SISTEMES ALIMENTARIS

La Universitat de Vic col·labora amb la Xarxa de Patrimoni Rural – Ecomuseu del Blat a través de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris, liderada pel nostre company, el Dr. Santi Ponce, historiador, doctor i professor de la Facultat d’ Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic.

Des de la càtedra es treballa per posar en valor l’agricultura familiar, així com promoure sistemes alimentaris més sostenibles i justos. La seva missió és generar, difondre i transferir coneixement sobre els sistemes alimentaris alternatius que permetin la transformació social i un medi rural viu, mitjançant el foment de l’agroecologia, la co-generació de coneixements, l’economia solidària i les innovacions socials.

Visita el web

En vols saber més?

GRUP DE RECERCA CODI

El grup de recerca Coneixement Didàctica (CODI) de la Universitat de Vic és un dels col·laboradors de la Xarxa de Patrimoni Rural – Ecomuseu del Blat. En forma part un dels membres de l’associació, el Dr. Jacint Torrents, professor del Departament de Didàctica de les Arts i les Ciències de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC.

La seva finalitat és la millora del disseny de programes de formació del professorat en ciències, matemàtiques, ciències socials i música. Tot aquest coneixement es retorna a la societat a través de diverses accions.

Visita el web

En vols saber més?

GRUP DE RECERCA EMPRÈN

El grup de recerca Emprèn de la Universitat de Vic es dedica a la recerca en emprenedoria i innovació com elements clau de la competitivitat i el desenvolupament econòmic en un marc globalitzat i amb canvis constants en l’entorn social i demogràfic.

Un dels seus membres és el company José Antonio Corral-Marfil, professor al Departament d’Economia i Empresa de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic.

Visita el web

En vols saber més?