Un any més el Mercat del Ram ha omplert els carrers de Vic per donar a conèixer la tradició ramadera. Des de la Xarxa de Patrimoni Rural – Ecomuseu del Blat no ens ho hem volgut perdre i hem aprofitat l’ocasió per donar-nos a conèixer.

La difusió de tot el que fem és un dels objectius de la Xarxa de Patrimoni Rural – Ecomuseu del Blat i és per això que hem estat presents en una nova edició del Mercat del Ram de Vic. Del 23 al 25 de març ens heu pogut trobar a la parada de la Xarxa de Museus de la comarca d’Osona del passeig.

Tot i el mal temps, hi ha hagut molta gent interessada en saber quins museus es poden visitar a la comarca i nosaltres hem aprofitat per explicar qui som i què fem.

Hem compartit paradeta amb els companys del Museu del Ter, el Museu de la Torneria, L’Esquerada i el Museu Episcopal de Vic, entre d’altres.

En motiu d’aquesta ocasió hem estrenat un cartell de presentació (roll up) que ens ha acompanyat durant aquests tres dies. En ell hi ha detallats els diversos centres que en formen part així com els tallers i activitats que fem. La idea és traslladar-lo a tots els tallers, activitats i actes que fem com a carta de presentació.