938 125 234 EL CAMP DE LES LLOSES | Carrer Pau Casals, 2. 08551 Tona

Mas
el Colomer

EL-COLOMER

Antic mas del terme de Taradell que probablement té els seus orígens entre els segles XI i XII. El primer document escrit que es conserva a l’arxiu del mas, data de l’any 1209.

Visitar

El Molí de la Calvaria

moli-calvaria

Antic molí del segle XI, que pertany al mas la Calvaria del municipi de Calldetenes, situat just al costat de l’església parroquial de factura romànica de Sant Martí de Riudeperes.

Visitar

Casa Museu Verdaguer

casa-museu-verdaguer

La Casa Museu Verdaguer, situada al municipi de Folgueroles, forma part de la casa familiar on el poeta romàntic Jacint Verdaguer (1845-1902) va viure els primers anys de la seva vida.

Visitar

L’Alzinar de la Roca

ALZINAR-DE-LA-ROCA

L’Alzinar de la Roca és un espai de difusió de cultura i tradició, vinculada al món dels traginers i als oficis menestrals, relacionats amb la vida rural i els mitjans de transport.

Visitar

El Museu
del Pa

museu-del-pa

El Museu del Pa es troba al carrer Major de Tona on hi ha la fleca familiar de Joaquim Sañé, qui l’any 1982 el va fundar.

Visitar

La Cabanya de la Roca

LALZINAR-DE-LA-ROCA

La masia de la Roca o la Roca de Subiradells, deu el nom a la seva ubicació entre grans penyes i ja la trobem documentada des del segle XIV.

Visitar

El Camp de les Lloses

Camp de les Lloses

El jaciment El Camp de les Lloses (Tona) exemplifica un dels pocs paradigmes arqueològics conservats a Catalunya de poblament militar.

Visitar