938 125 234 EL CAMP DE LES LLOSES | Carrer Pau Casals, 2. 08551 Tona
Universitat de Vic

UVic: grup de recerca Coneixement i Didàctica (CODI)

El grup de recerca de recerca Coneixement Didàctica (CODI) de la Universitat de Vic és un dels impulsors de la Xarxa de Patrimoni Rural – Ecomuseu del Blat. La finalitat d’aquesta recerca és la millora del disseny de programes de formació del professorat en ciències, matemàtiques, ciències socials i música. Tot aquest coneixement es retorna a la societat a través de diverses accions.

Visitar

Grup de recerca Emprèn de la UVic

UVic: grup de recerca Emprèn

El grup de recerca Emprèn de la Universitat de Vic es dedica a la recerca en emprenedoria i innovació com elements clau de la competitivitat i el desenvolupament econòmic en un marc globalitzat i amb canvis constants en l’entorn social i demogràfic.

Visitar

Càtedra agroecologia i sistemes alimentaris UVic

UVic: Càtedra d’agroecologia i sistemes alimentaris

L’ objectiu de la Càtedra és posar en valor l’agricultura familiar, així com promoure sistemes alimentaris més sostenibles i justos. La seva missió és generar, difondre i transferir coneixement sobre els sistemes alimentaris alternatius que permetin la transformació social i un medi rural viu, mitjançant el foment de l’agroecologia, la co-generació de coneixements, l’economia solidària i les innovacions socials.

Visitar

EFA Quintanes

Escola Familiar Agrària Quintanes

L’escola EFA Quintanes és un centre educatiu privat i concertat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Mitjançant els seus ensenyaments i programes de formació, vol contribuir a la promoció professional, cultural i social del medi rural i, en especial, del sector agrícola, ramader, jardiner, forestal, paisatgístic i de gestió del medi natural. Els alumnes participen periòdicament a tallers organitzats per la Xarxa de Patrimoni Rural – Ecomuseu del Blat.

Visitar